Víz-, homlokzat- és belső szigetelés

Homlokzati Hőszigetelések

Polisztirol szigetelés

A polisztirol hőszigetelő rendszerek jelenleg a legnépszerűbb megoldások közé tartoznak, különösen, ha homlokzati szigetelésről van szó. Bizonyára ismerős Önnek az érzés, amikor csak úgy sugárzik a hideg a falból. A hungarocell szigetelés ezt az érzetet hivatott megfékezni, helyette kellemes és komfortos lakóérzetet ad otthonának, egyenletes meleget biztosít. Lényege, hogy a harmatpontot kitolja a külső falsíkra, így csökkentve a páralecsapódást, melynek következménye a penészesedés. Hatékonyan védi otthonunkat a hőveszteségtől, így rendkívüli mértékben csökkenti fűtésköltségeinket is. Télen bent tartja a hőt, nyáron pedig kizárja a meleget. Egyaránt alkalmazható vakolatlan vagy már meglévő homlokzati vakolatra, így leegyszerűsítve a felújításokat. Fedése az építkezés után egyszerű. Páraáteresztő és vízzáró, így felülete könnyedén tisztítható.

Kőzetgyapot szigetelés

A polisztirol rendszerekkel szorosan lépést tartva említhetjük meg a kőzetgyapot szigetelő rendszereket. Széleskörű felhasználási lehetőségének, kiváló minőségének és hőszigetelési értékeinek köszönheti egyre nagyobb népszerűségét. Alkalmazása nagyban megnöveli a ház energiatakarékosságát, kíméli pénztárcánkat fűtési szezonban. Javítja hő- és komfortérzetünket otthonunkban. Javítja az épületek fizikai stabilitását is, mivel nem rongálják meg a hőhatásokból adódó tágulást és zsugorodást okozó hőmérséklet különbségek.

Víz szigetelés – Tető szigetelés

Utólagos falszigetelés injektálásos technológia

Mindenki találkozott már vizes, nedves, dohos, penészes épülettel. Talán ez a legkellemetlenebb probléma az épület szerkezetében. Nem utolsó sorban hosszútávon egészségügyi problémákat is okoz, (asztma, allergia, ízületi gyulladás, és még sorolhatnám) de mindez megszüntethető megelőzhető technológiánk (injektálás) utólagos szigetelési eljárással. A fal vizesedését szakszerűtlen szigetelés, illetve a szigetelés elöregedése okozza. De mind ez megszüntethető a vizes falak utólagos szigetelésével.Kent (Kenhető) vízszigetelés

Mára a fejlett technológiák olyan kenhető szigetelőanyagok, szigetelő bevonatok gyártását teszik lehetővé, melyek biztonságos és korszerű megoldást nyújtanak és rövid szigetelés kivitelezési időt igényelnek. Ezek a kent szigetelések az egyre bonyolultabb műszaki megoldások problémamentes hosszú távú szigetelésére is kiválóan alkalmasak. A szigetelés kivitelezés szakmai szabályainak és a szigetelő anyagok használati útmutatójának betartása esetén e szigetelési vegyi termékek a szigetelést kivitelezők számára egyszerű alkalmazást biztosítanak. (Felhasználási terület: terasz szigetelés, lapos tető csapadékvíz elleni szigetelés, utólagos nedves fal szigetelés)